Ons team

Training van de Ear Inspectors in Nepal

Het bestuur van Stichting Kind en Oor

Dr. Arvid Kropveld

Oprichter & voorzitter

Dr. Arvid Kropveld is oprichter en voorzitter van onze stichting. Hij is KNO-arts in het ETZ Tilburg. In Groningen heeft hij de opleiding Geneeskunde afgerond en in Utrecht heeft hij de opleiding tot KNO-arts voltooid. Arvid heeft het proefschrift ”p 53 in Diagnosis and Treatment in Head and Neck Cancer” geschreven.

Tom Godthelp

Vice-voorzitter

Naast Dr. Arvid Kropveld heeft onze non-profit organisatie nog een oprichter: Tom Godhelp. Tom houdt zich bezig met het aansturen van medewerkers binnen onze stichting. Verder stelt Tom zich binnen onze organisatie op als penningmeester. Hij is KNO-arts in het ETZ in Tilburg/Waalwijk en opgeleid in Rotterdam.

Carlo Habets

Bestuurslid, audiologie

Carlo Habets is bestuurslid van onze stichting. Hij is verantwoordelijk voor de audiologische ondersteuning en begeleiding in het onderwijs. Zijn kennis, die hij heeft opgedaan tijdens zijn master audiology, komt goed van pas. Ook heeft Carlo al veel werkervaring opgedaan, waardoor hij ook veel praktische kennis in huis heeft.

Jan Kerkhofs

Penningmeester

Jan Kerkhofs is verantwoordelijk voor de financiële zaken en – verantwoording, waaronder begroting, financiële administratie en jaarrekening. Jan is een voormalig registeraccountant en ruim 25 jaar als partner verbonden geweest aan BDO Accountants. Hij heeft jarenlange ervaring als bestuurder bij andere stichtingen.

Dr. Eric Theunissen

Trainingen en opleidingen

Dr. Eric Theunissen was opleider van KNO-artsen in Venlo en is nu als bestuurslid verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van de Ear Inspectors. Ook zorgt hij ervoor dat de lokale KNO-artsen theoretisch en praktisch onderwijs krijgen zodat zij moderne oordiagnostiek en ooroperaties kunnen uitvoeren.

Onze ambassadeurs

Hr. Jan (J.A.H.) Melis

Ambassadeur

Hr. Roderick Pieters

Ambassadeur

Onze vrijwilligers

Albert Schellekens

Chief Technical Officer

Ons team in Nepal

Giri Pu Jaa

Ear Inspector

Sabitha Timalsina

Ear Inspector

Pratima Ghalan

Ear Inspector

Deependra Kharel

Manager

Rajendra Kharel

Medical supervisor CHCN