Ons team

Het team van Kind en Oor

Dr. Arvid Kropveld

Oprichter & voorzitter

Dr. Arvid Kropveld is oprichter en voorzitter van onze stichting. Hij is KNO-arts in het ETZ Tilburg. In Groningen heeft hij de opleiding Geneeskunde afgerond en in Utrecht heeft hij de opleiding tot KNO-arts voltooid. Arvid heeft het proefschrift ”p 53 in Diagnosis and Treatment in Head and Neck Cancer” geschreven.

Jan Kerkhofs

Penningmeester

Jan Kerkhofs is bestuurslid (penningmeester) van onze stichting en verantwoordelijk voor de financiële zaken en – verantwoording, waaronder begroting, financiële administratie en jaarrekening. Jan is een voormalig registeraccountant en ruim 25 jaar als partner verbonden geweest aan BDO Accountants. Daarnaast heeft Jan ook jarenlange ervaring als bestuurder bij andere stichtingen.

Tom Godthelp

Vice-voorzitte

Naast Dr. Arvid Kropveld heeft onze non-profit organisatie nog een oprichter: Tom Godhelp. Tom houdt zich bezig met het aansturen van medewerkers binnen onze stichting. Verder stelt Tom zich binnen onze organisatie op als penningmeester. Hij is KNO-arts in het ETZ in Tilburg/Waalwijk en opgeleid in Rotterdam.

Carlo Habets

Bestuurslid, audiologie

Carlo Habets is bestuurslid van onze stichting. Hij is verantwoordelijk voor de audiologische ondersteuning en begeleiding in het onderwijs. Zijn kennis, die hij heeft opgedaan tijdens zijn master audiology, komt goed van pas. Ook heeft Carlo al veel werkervaring opgedaan, waardoor hij ook veel praktische kennis in huis heeft.

Onze ambassadeurs

Hr. Jan (J.A.H.) Melis

Ambassadeur

Hr. Roderick Pieters

Ambassadeur

Onze vrijwilligers

Albert Schellekens

Chief Technical Officer

Ons team in Nepal

Giri Pu Jaa

Rajendra Kharel

Medical supervisor CHCN

Sabitha Timalsina

Deependra Kharel

Manager

Pratima Ghalan